4 yıl önce

The Newsroom (2013)

Genel Bakış

The Newsroom izle, kendini Arap Baharı'ndan petrol sızıntısına dek birçok gerçek olayda kamera arkasında bulmaya hazır ol. Haber sunucularından Will McAvoy'un, yapımcı yönetmenlerinden aynı zamanda da eski sevgililerinden biri olan MacKenzie Machale'nin, patronu Charlie'nin ve son olarak haber kadrosunun, merkezde yer aldığı bu diziyle ekran başına kilitleneceksiniz. Şirketin çıkarlarıyla reklam veren kişilerin uyguladığı baskıya rağmen doğruluktan ve idealistlikten vazgeçmeyen ekibin misyonu açıkça ortadadır. Tabi kendilerini haberin merkezinde bulurlar ve son dakikada haber olurlarsa işler değişecektir.

Bu dizi özeti Yapay Zeka dizipub yapay zekası tarafından otomatik olarak oluşturuldu.
Türü: Dram
  • Ülke

Amerika

• Süre

55 dk

• Takipçi

• IMDb Puanı

8.6 (115222 oy)

• Yapım Yılı

Fragman
Fragman Official Trailer

Fragman

The Newsroom Adlı Yapımı İzleyenlere Öneriler

8 YORUM
Yorum yapabilmek için üye olmalısın. Küfür, Hakaret, Spoiler veren yorumlar silinir/banlanır.
@dark_md 1 yıl önce
Diziyi çok beğendim. Her bölüm sürüklüyor. Hergün açıp 2 3 bölüm izliyorum
@Ziyaretçi 2 yıl önce
iki bölüm dayanabildim bol konuşmalı dizileri severim fakat mckenzienin performansı diziden soğuttu kadın sanki torpille oyuncu olmuş gibi o kadar köt... [Devamını gör..]
iki bölüm dayanabildim bol konuşmalı dizileri severim fakat mckenzienin performansı diziden soğuttu kadın sanki torpille oyuncu olmuş gibi o kadar kötü
@sabir_m13 5 yıl önce
@Ziyaretçi 5 yıl önce
Bi kaç yorumda will keşke yakışıklı olsa falan denmiş çok komik .... Sanki her şey görünüşe bağlıymış gibi Adam gayet iyi oynamış karaktere cuk oturmuş. Ve duruşu falan bi karizmatik yapmış adamı. Ayrıca ben hiç çok yakışıklı haber sunucusu görmedim
@zibidigonzales 7 yıl önce
Dizi iyi hosta gercek hayatla hicbir ilgisi yok.Bir bolum icerisinde hersey mutlu son la bitiyo olay orgusunu 1 bolumden fazla surderimiyo senarist.Neyse iste bu yuzden 5.bolum u izledikten sonra diziyi biraktim.
@Ziyaretçi 7 yıl önce
3. sezonun son sezon olacağını sanmıyorum, sanki işler çok farklı olacakmış gibi yani böyle biterse çok acı bir şekilde ve yarım yamalak bitecek ama tabi zoraki uzatmalarında kötü sonuçları oluyor, ama tek kelime ile medyanın ne kadar güçlü ve saçma işlerle uğraştığını görüyoruz.
@emre 8 yıl önce
üstelik final sezonu 6 bölüm
@lennon34 8 yıl önce
Senaryosunu Aaron Sorkin'in (Social Network) yazdığı çok kaliteli bir dizi. Ama ne zamandır 3. sezonu bekliyorum. Gelmedi bir türlü. IMDb'den bakıyorum, orada da hiç haber yok. Bu dizilere uzun aralar veriyorlar ya, adamı gıcık ediyorlar. Sherlock'ta da aynısı yapmışlar, iki sene bekletmişlerdi. Neyse, iyi dizi, izleyin, pişman olmazsınız..